JA IK WIL.....

Bij Van der Valk Hotel Lelystad draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten voor uw speciale dag. Onze locatie biedt meer mogelijkheden dan u zich kunt voorstellen voor uw trouwceremonie, receptie, diner en/of feest.

Stel u voor hoe u elkaar het jawoord geeft te midden van een prachtig ingerichte zaal, omringd door uw dierbaren. Na de ceremonie kunnen uw gasten genieten van een heerlijke receptie in onze elegante lobby of buiten op ons sfeervolle terras. Vervolgens nodigen we u uit om samen met uw geliefden te dineren in onze stijlvolle eetzaal, waar we culinaire hoogstandjes serveren die perfect passen bij uw smaak en stijl.

En wanneer het tijd is om te feesten, transformeren we onze zalen in een bruisende feestlocatie waar u en uw gasten de hele nacht kunnen dansen en vieren. Met professionele geluids- en lichtinstallaties zorgen we voor de perfecte sfeer voor uw feest.

Neem contact met ons op om uw verblijf en alle details voor uw huwelijksnacht en gastenverblijf te bespreken. We kijken ernaar uit om uw bruiloft tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Heb jij nog geen trouwlocatie op het oog? Kom op zondag 22 september naar de open dag en neem vrijblijvend een kijkje in Van der Valk Hotel Lelystad. Je ontvangt ook nog eens een leuke goodiebag, dus wees er snel bij!

Voor de ultieme huwelijksnachtervaring bieden wij in ons hotel een luxueuze wellness suite aan, compleet met een sauna, jacuzzi en andere ontspannende voorzieningen. Voor uw gasten die ook willen blijven overnachten, bieden wij een scala aan kamertypes aan, zodat er voor iedereen een geschikte optie is.

Op de mooiste dag van uw leven wilt u het mooiste feest van uw leven. Wij helpen u graag met het realiseren van een droombruiloft. Graag ontvangen wij u in één van onze hotels om alle wensen door te spreken. Naast onze standaard pakketten is het uiteraard mogelijk om een trouwdag op maat te maken. Onze professionals luisteren graag naar uw wensen. Daarnaast denken wij graag met u mee. Wij staan graag voor u klaar met ons brede aanbod.