Belevenissenbos

Ontdek het Belevenissenbos Lelystad, het grootste speelbos van Nederland. Het ideale uitje met kinderen tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Lelystad.  

Wandelen in de omgeving van Lelystad is een ware ontdekking. Het belevenissenbos staat vol met leuke toestellen, talloze speelplekken, tientallen speelaanleidingen, kilometers aan routes en waterpartijen.

Tijdens een wandeling in de natuur, kunt u heerlijk uw gedachten laten gaan, vooral de kinderen! Een wandeling in het bos laat kinderen alles even lekker vergeten. Zo kunnen ze helemaal los gaan met hun fantasie en creativiteit! Het belevenissenbos is een speelplek met eindeloze mogelijkheden. Een super leuk uitje om samen met het gezin te doen.

Neem een kijkje bij de Paardenvallei waar ‘wilde’ paarden rondlopen. U kunt deze prachtige dieren op een veilige afstand bekijken en ondertussen genieten van de mooie natuur.

Bij het belevenissenbos heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om prachtige plaatjes te maken van de omgeving. Hoe mooi is het om één van de wilde paarden te kunnen fotograferen. Een ervaring die u wilt mee maken!

Met slechts 15 minuten rijden bent u van het avontuurlijke dagje belevenissenbos met het gezin aan het relaxen in uw hotelkamer. Onze Family Suite is door de ruime opzet uitstekend geschikt voor een verblijf met kinderen. De kids hebben binnen de hotelkamer een aparte thema kamer, voorzien van een stapelbed met televisie, sterrenhemel en glijbaan. Kortom, genoeg ruimte om met het gehele gezin te vertoeven. 

Geniet na het gezellige dagje belevenissenbos in ons, verwarmde zwembad voor urenlang waterplezier. Neem met het hele gezin een lekkere duik in ons zwembad. Terwijl de kinderen met één van de ouders spetteren in het water geniet de ander van onze heerlijke sauna, sneeuwdouche of magnesiumbaden.

Naast een avontuurlijke speeltuin heeft ons restaurant ook een speciaal kindermenu vol lekkere snacks en heerlijke toetjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon lekker 3-gangen mee te eten!

Kortom, combineer een avontuurlijk dagje belevenissenbos met een overnachting bij Van der Valk hotel Lelystad voor een gezellig dagje weg!