Bar

Als u een drankje wilt doen bij Van der Valk Hotel Lelystad, dan heeft u de keuze uit twee verschillende bars: onze Lobbybar en onze Skybar. Beide hebben ieder hun eigen uitstraling en specialiteiten. Hieronder leest u waar de bars zich in onderscheiden.

Lobbybar

Op de begane grond van ons hotel bevindt zich de Lobbybar. De naam verraadt het misschien al een beetje: deze bar ligt in het verlengde van onze lobby. Hier kunt u plaatsnemen voor zakelijke afspraken of een gezellige borrel met vrienden en/of familieleden. 

Skybar

Van der Valk Hotel Lelystad is ook voorzien van een skybar op de zestiende etage. Bij deze bar kunt u terecht voor heerlijke wijnen, cocktails, borrelbites en meer.

De bar is luxe ingericht en u kunt er heerlijk bivakeren met uw gezelschap terwijl jullie genieten van een hapje en een drankje. En doordat de skybar zich op grote hoogte bevindt, heeft deze een spectaculair panoramisch uitzicht over de gehele omgeving van Lelystad. 

Wanneer de definitieve menukaart bekend is, zullen we deze uiteraard op deze pagina plaatsen. Wilt u geen update missen? Schrijf u onderaan deze pagina dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht als ons menu bekend is.

Openingstijden

De Lobbybar is de hele week geopend van: 09.00 - 17.00
De Skybar is open op vrijdag, zaterdag en zondag: 16:00 - 01:00

Tijdens feestdagen kunnen de openingstijden afwijken.

Nodig om uw bericht te kunnen versturen.