Walibi Holland

Bij Walibi Holland in Biddinghuizen beleeft u een te gekke dag met het hele gezin, familie of met vrienden. Gil de longen uit uw lijf in de Goliath, de hoogste achtbaan van Nederland! De echte sensatiezoekers kunnen hun hart ophalen in een van de 11 thrill rides met angstaanjagende hoogtes. Dit park is niet voor niets uitgeroepen tot het spectaculairste attractiepark van Nederland. Maar in Walibi Holland is ook aan de allerkleinsten gedacht met een speciaal kindergedeelte. Walibi Play Land staat vol met leuke attracties zodat ook de jongste bezoekers de dag van hun leven kunnen hebben! Geniet met het hele gezin van een spannende splash battle of bewonder de toverkunsten van Merlijn de tovenaar in zijn kasteel.

Een bezoek aan Walibi Holland is perfect te combineren met een overnachting bij Van der Valk Lelystad. Walibi Holland is op minder dan 25 minuten rijden vanaf Van der Valk Lelystad. Ideaal na een leuk dagje weg met het gezin. Onze Family Suite is perfect voor een verblijf met kinderen. De kids hebben binnen de hotelkamer een aparte thema kamer, voorzien van een stapelbed met televisie, sterrenhemel en glijbaan. Kortom, genoeg ruimte om met het gehele gezin te verblijven. Na een gezellig dagje uit bij Walibi Holland kunt u helemaal tot rust komen in onze wellness ruimte. Neem met het hele gezin een lekkere duik in ons zwembad. Terwijl de kinderen met één van de ouders spetteren in het water geniet de ander van onze heerlijke sauna, sneeuwdouche of magnesiumbaden.

Van der Valk hotel Lelystad is ook voorzien van een speciaal kindermenu vol lekkere snacks en heerlijke toetjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon lekker 3-gangen mee te eten met een warme kinder tomatensoep, een kinder carpaccio, een speciale kinderschnitzel, lekkere snacks en een speciale kinder ijscoupe of een Magnum Dame Blanche.

In het restaurant is speciaal voor onze jongste eters een aparte kinderruimte ingericht vol leuke activiteiten en speelgoed. Ook is het mogelijk om een leuke serie of film te kijken in de speelhoek. De kindercorner is een aparte kamer met transparante wanden. Zo houden de ouders een oogje in het zeil terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn.

Kortom, een dagje Walibi Holland gecombineerd met een overnachting bij Van der Valk Lelystad is het perfecte weekendje weg!