Receptie

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw receptie? Van der Valk Hotel Lelystad biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke bijeenkomst. Gelegen aan de A6, tussen Amsterdam en Emmeloord, is ons hotel uitstekend bereikbaar met een bushalte op slechts 8 minuten loopafstand. Met 11 moderne en luxe zalen kunnen wij recepties organiseren voor groepen vanaf 40 personen, waardoor onze locatie ideaal is voor uw evenement.

Diverse arrangementen en maatwerkopties

Bij Van der Valk Hotel Lelystad kunt u kiezen uit diverse arrangementen met heerlijke hapjes en drankjes om uw receptie compleet te maken. Liever zelf een assortiment samenstellen? Geen probleem! Ons salesteam staat klaar om u te helpen en uw wensen te vervullen, zodat uw receptie precies is zoals u het wilt.

Overnachten na uw receptie

Wilt u optimaal genieten van uw avond? Boek dan een kamer in Van der Valk Hotel Lelystad en maak uw feest compleet. Onze comfortabele hotelkamers bieden de perfecte plek om tot rust te komen na uw receptie. De volgende ochtend kunt u genieten van ons luxe ontbijtbuffet, waarmee u de dag goed begint.

Geniet van onze faciliteiten

Blijft u overnachten en heeft u tijd over om te ontspannen? Maak dan gebruik van de uitgebreide faciliteiten van Van der Valk Hotel Lelystad. Bezoek onze wellness en geniet van het zwembad, de verschillende sauna’s of maak gebruik van onze fitnessruimte. Ons hotel biedt alles wat u nodig heeft om uw verblijf aangenaam en ontspannend te maken.

Boek uw receptiezaal bij Van der Valk Hotel Lelystad

Bij Van der Valk Hotel Lelystad zorgen wij ervoor dat uw receptie een groot succes wordt. Onze moderne zalen, uitstekende service en diverse arrangementen maken van uw evenement een onvergetelijke ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw receptiezaal te boeken. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen bij het organiseren van een perfecte receptie.

Kies voor Van der Valk Hotel Lelystad voor uw volgende receptie en geniet van een centrale ligging, luxe faciliteiten en een uitstekende service. Maak uw evenement compleet met een overnachting en geniet van onze wellnessfaciliteiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw receptiezaal te reserveren