Batavia Stad Fashion Outlet

Dé unieke shopervaring voor een compleet dagje uit

Op een kwartier rijden van Van der Valk Hotel Lelystad bevindt zich Batavia Stad Fashion Outlet, waar u voordelig kunt shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee. In 2001 werd het eerste fashion outlet centre van Nederland geopend, gelegen in de Flevopolder, aan het Markermeer in Lelystad, nabij de Oostvaardersplassen. Wist u dat Batavia Stad Fashion Outlet grenst aan het grootste man-made natural park van de wereld, Nationaal Park Nieuw Land? Houdt u van shoppen en goede deals? Dan mag een bezoek aan Batavia Stad Fashion Outlet niet ontbreken tijdens uw verblijf bij Hotel Lelystad! 

Centraal gelegen in Nederland, in Lelystad, is Batavia Stad Fashion Outlet 7 dagen per week geopend en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren is betaalbaar en er zijn elektrische laadpalen op de grote parkeerplaats. De straten in het centrum zijn sfeervol, ruim en schoon, de pleinen zijn groen. De winkels bieden een ruime keuze aan stijlvolle collecties met altijd 30% tot 70% korting. Hier zijn meer dan 250 nationale en internationale merken te vinden met de laatste trends in mode, maar bijvoorbeeld ook in sieraden en keukenwaar. 

VIP DAY PASS

De Batavia Stad VIP Day Pass geeft recht op 10% extra korting op de outlet prijzen bij de deelnemende merken. Ga bij aankomst met deze flyer naar het Information Centre bij Batavia Stad Fashion Outlet voor een persoonsgebonden VIP Day Pass. Het Information Centre bevindt zich bij de hoofdingang, tegenover de parkeerplaats (Bataviaplein 60 – Lelystad).

Omgeving - thematische fietsroutes

Wij hebben vanuit en rondom Batavia Stad Fashion Outlet diverse fietsroutes om de mooiste en verrassende plekken in en om Batavia Stad te leren kennen met als thema’s: 

  • dagje uit met kinderen
  • duurzaamheid
  • kunst & design
  • waterrijk Lelystad

Nog meer inspiratie opdoen voor uw verblijf in Van der Valk Hotel Lelystad? Bekijk dan onze tips voor de omgeving