Kids

Bij Van der Valk Hotel Lelystad doen we er alles aan om het ook onze jongste gasten naar hun zin te maken en ontvangen we kinderen met open armen! In het hotel is genoeg te doen voor kinderen. Zo kunnen de kids zich uitleven in de speciale kinderhoek van ons restaurant of de speeltuin naast het buitenterras. In het restaurant is de spannende Timo Toekan kleurplaatwedstrijd een favoriet. Maar ook in de omgeving van Hotel Lelystad is voor kinderen van alle leeftijden genoeg te beleven. Lees hier meer over de leukste activiteiten met kinderen in en rondom Hotel Lelystad.

Ruime family suites

Wanneer jullie als gezin een nachtje of weekend weggaan, is het natuurlijk wel zo leuk om gezellig samen op één kamer te slapen. Speciaal hiervoor hebben wij ruime family suites. De family suites zijn ideaal voor een verblijf met kinderen en beschikken over een dubbele regendouche en een XL bubbelbad. Zo kunnen de kinderen heerlijk spetteren in het bad. Daarnaast hebben de kinderen een aparte thema kamer met een groot stapelbed met televisie, een spannende glijbaan en prachtige sterrenhemel. Hoe gaaf is het om te slapen in de avontuurlijke ruimte, een sprookjesachtig bos vol dieren, de groene jungle of in het grappige circus? Na een heerlijke nacht starten de kinderen de dag goed met een gezellige Disney film op de smart televisie met chromecastfunctie terwijl de ouders genieten van een welverdiende bak koffie of thee. In de family suites genieten jullie met het hele gezin genieten van een heerlijke overnachting. Slaaplekker!

Speelhoek in het restaurant

In het restaurant is speciaal voor onze jongste eters een aparte kinderruimte ingericht vol leuke activiteiten en speelgoed. Natuurlijk is het ook mogelijk om een leuke serie of film te kijken in de speelhoek. Het voordeel aan de speelhoek bij ons restaurant is de afgesloten ruimte. De kindercorner is namelijk een aparte kamer met transparante wanden. Zo houden de ouders een oogje in het zeil terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn.

Speciale kinderkaart

Naast een avontuurlijke speeltuin heeft ons restaurant ook een speciaal kindermenu vol lekkere snacks en heerlijke toetjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon lekker 3-gangen mee te eten met een warme kinder tomatensoep, een kinder carpaccio, een speciale kinderschnitzel, lekkere snacks en een speciale kinder ijscoupe of een Magnum Dame Blanche. Eetsmakelijk!

Tijdens het eten krijgen de kinderen ook een speciale Timo Toekan kleurplaat en kleurtjes en kunnen ze meedoen met de Time Toekan kleurwedstrijd. Tegen inlevering van de ingekleurde tekening krijgen de kinderen een leuk cadeautje. Hebben ze de mooiste tekening gemaakt? Dan maken ze ook nog eens kans op leuke prijzen!

Speeltuin bij het buitenterras

Direct naast ons ontspannende buitenterras ligt de kinderspeeltuin. Een plek waar de kinderen zich uit kunnen leven en de ouders kunnen genieten van een lekker bakje koffie of een heerlijke lunch. De speeltuin beschikt over een avontuurlijk speeltoestel met glijbaan, klimrekken en schommels. Daarnaast is de speeltuin direct bereikbaar vanaf het terras en volledig omheind. Ideaal voor onze jongste bezoekers!

Binnenzwembad

De meeste kinderen zijn dol op zwemmen. En bij Hotel Lelystad hoeven jullie hier de deur niet voor uit. Het hotel heeft namelijk een eigen, verwarmd zwembad voor urenlang waterplezier. Neem met het hele gezin een lekkere duik in het water in ons zwembad. Terwijl de kinderen met één van de ouders spetteren in het water geniet de ander van onze heerlijke sauna, sneeuwdouche of magnesiumbaden.

Avontuurlijke uitjes in de omgeving

Niet alleen in het hotel is genoeg te doen voor de kinderen, ook de omgeving van Hotel Lelystad is een feestje voor de kids. Een dagje naar een pret- of animatiepark met kinderen is natuurlijk altijd een goed idee! Of wat dachten jullie van een (mid)dagje in de natuurspeeltuin, tussen de sprookjes of tussen de dieren? Gelukkig zijn er in de omgeving van Lelystad genoeg uitjes te vinden. Wat dachten jullie van een uitstapje naar het belevenissenbos? Met 40 hectare aan grond en ruim 140 speeltoestellen hoeven de kinderen zich hier geen minuut te vervelen. In het Hans en Grietje speelpark worden sprookjes werkelijkheid en spelen de kinderen het bekende sprookje na, ravotten ze in de grote hooiberg of volgen jullie met het hele gezin de broodkruimeltjesroute. Ook Walibi ligt vlak bij het hotel. Hier gillen jullie de longen uit je lijf of doen jullie met het hele gezin mee aan de spannende splash battle. De echte sensatiezoekers stappen in een van de 11 spannende thrill rides voor een ritje vol avonturen en grote hoogtes. Durven jullie het aan?