VERGADERLOCATIE LELYSTAD

Bekijk onze mogelijkheden!

Van der Valk Hotel Lelystad biedt een uitgebreide selectie van 10 stijlvolle en multifunctionele zalen. De flexibele opstellingen en verschillende groottes van de zalen maken het mogelijk om diverse soorten bijeenkomsten zoals vergaderingen, borrels en evenementen te organiseren. Ons team staat klaar om te helpen bij het organiseren van elke gelegenheid.

Bij Van der Valk Hotel Lelystad komen entertainment en gezelligheid samen. Ontdek onze agenda boordevol diverse evenementen die jouw avonden onvergetelijk zullen maken. Van spetterende tribute bands tot silent disco's en culinaire hoogstandjes, er is voor ieder wat wils. Neem een kijkje in onze agenda en meld je aan om jezelf te verzekeren van een plekje bij onze opkomende evenementen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

Van der Valk Hotel Lelystad beschikt over 10 multifunctionele zalen voorzien van de nieuwste technologie. De zalen zijn stijlvol ingericht en bieden ruimte aan maximaal 300 personen. Door de verschillende opstellingsmogelijkheden en grotes kunnen wij ons volledig afstemmen op ieders wens. Of u nu kiest voor een besloten vergadering of een grootste borrel. Bij ons kan het allemaal!

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw vergadering, evenement of borrel? Bij Van der Valk Hotel Lelystad bent u voor alle bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé, van harte welkom. Onze ervaren medewerkers assisteren u graag bij het organiseren van uw bijeenkomst of evenement en denken graag met u mee. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan en ontdek onze mogelijkheden.

Feesten, borrels & partijen

Vier het in Hotel Lelystad

Heeft u iets te vieren? Ook dan bent u van harte welkom in Van der Valk Hotel Lelystad. Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een geslaagde borrel, familiefeest, high tea, babyshower, bruiloftsfeest, bedrijfsfeest of jubileum. Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten!

MEETING & EVENTS TEAM

Ons team staat voor u klaar

MEETING & EVENTS TEAM

Heeft u een vraag over het organiseren van uw vergadering, receptie, feest en/of bruiloft? Wij bespreken graag tezamen de mogelijkheden met u. Neem gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of via e-mail, wij staan u graag te woord! 

E: sales@lelystad.valk.com
T: + 31 (0) 320 799 600

Met vriendelijke groet, 

Nandita en Jozé