EEN VERGADERING, BORREL OF IETS TE VIEREN?

Bekijk onze mogelijkheden!

Van der Valk Hotel Lelystad beschikt over 10 multifunctionele zalen voorzien van de nieuwste technologie. De zalen zijn stijlvol ingericht en bieden ruimte aan maximaal 300 personen. Door de verschillende opstellingsmogelijkheden en grotes kunnen wij ons volledig afstemmen op ieders wens. Of u nu kiest voor een besloten vergadering of een grootste borrel. Bij ons kan het allemaal!

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Offerte op maat

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw vergadering, evenement of borrel? Bij Van der Valk Hotel Lelystad bent u voor alle bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé, van harte welkom. Onze ervaren medewerkers assisteren u graag bij het organiseren van uw bijeenkomst of evenement en denken graag met u mee. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan en ontdek onze mogelijkheden.

Feesten, borrels & partijen

Vier het in Hotel Lelystad

Heeft u iets te vieren? Ook dan bent u van harte welkom in Van der Valk Hotel Lelystad. Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een geslaagde borrel, familiefeest, high tea, babyshower, bruiloftsfeest, bedrijfsfeest of jubileum. Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten!

Vier de feestdagen in Lelystad

KERSTBORREL OF NIEUWJAARSRECEPTIE

Vier de feestdagen in Lelystad

De decembermaand komt langzaam in zicht. En dat betekent maar één ding: 2023 zit er bijna op. Een goede reden om samen met uw collega's of vrienden een geslaagd jaar af te sluiten of het nieuwe jaar in te luiden. En hoe kan dat beter dan met een feestelijke kerst- of nieuwjaarsborrel bij Van der Valk Hotel Lelystad? Onder het genot van een glas bubbels een toost uitbrengen op de successen van het afgelopen jaar.