Toeristische informatie

Ontdek onze omgeving

Omgeving Lelystad

Natuur

Wandelen, fietsen of varen in de omgeving van Van der Valk Hotel Lelystad is een ware ontdekking. Er zijn verschillende mooie wandel- en fietsroutes te vinden. Daarnaast is Lelystad omringt door water met maar liefst zeven jachthavens.

Voor jong en oud

Pret- en animatieparken

Wilt u tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Lelystad samen met uw gezin, kinderen of met vrienden/familie gezellig een dag eropuit? Dan is een pret- of animatiepark een goed idee! Dolfinarium, Walibi Holland, Het belevenissenbos, Sprookjeswonderland of Pannenkoekenhuis/speelpark Hans en Grietje. In de omgeving van Van der Valk Lelystad is er genoeg pret te beleven voor jong en oud!

Batavia Stad Fashion Outlet

Shoppen

In Lelystad vindt u een van de bekendste winkelcentra van Nederland: Batavia Stad Fashion Outlet. Dit charmante winkelcentrum, met sfeervolle straatjes en pleinen en unieke architectuur is een shopping walhalla voor de echte liefhebbers van mode. Ruim 250 internationale mode- en lifestylemerken als Hugo Boss, Scotch & Soda, Michael Kors en Tommy Hilfiger wachten op u om u te inspireren met de laatste trends en meer.

De leukste activiteiten

Musea

Van der Valk Hotel Lelystad ligt aan de rand van het centrum van een van de nieuwste steden van Nederland. Lelystad heeft enorm veel te bieden voor jong en oud. Of u nu van musea, natuur of shoppen houdt, Lelystad kan het allemaal. Laat u inspireren door de musea in de omgeving van Lelystad en maak uw verblijf onvergetelijk!