ZAKELIJKE DINERS

Bij Restaurant Suyd kunt u genieten van een heerlijke lunch of een uitgebreid diner in een moderne, stijlvolle omgeving. Ons restaurant biedt diverse zitmogelijkheden, waaronder moderne, hoge tafels, comfortabele loungebanken en gezellige stoelen. De sfeervolle inrichting met veel planten, sfeerverlichting en mooie accessoires creëert een luxe en moderne ambiance, perfect voor een geslaagde maaltijd met familie, vrienden of kennissen.

Buffetopties bij Restaurant SUYD

Voor groepen van meer dan 40 personen biedt Restaurant SUYD de mogelijkheid om te genieten van onze heerlijke gerechten in buffetvorm. Dit betekent dat u en uw gasten in een comfortabele en gezellige omgeving kunnen genieten van een uitgebreid aanbod aan gerechten. Ons buffet bevindt zich in een aangrenzende zaal, waardoor u volledige toegang heeft tot alle lekkernijen binnen handbereik.

Het buffet is ideaal voor diverse gelegenheden, zoals:

  • Familiebijeenkomsten
  • Verjaardagen
  • Bijeenkomsten
  • Congressen

Ons team staat klaar om uw groepsreservering te regelen en u te helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring bij Van der Valk Hotel Lelystad. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en uw specifieke wensen te bespreken. Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen met een onvergetelijk buffet.

À la carte menu bij Restaurant SUYD

Naast onze buffetmogelijkheden, kunt u uw gasten ook laten genieten van ons seizoensgebonden à la carte menu. Voor gezelschappen van minimaal 40 volwassenen bieden wij de mogelijkheid om in een aparte zaal te dineren. U kunt kiezen uit een aantal exclusieve, smaakvolle gerechten en uw eigen 2-, 3-, 4- of 5-gangen menu samenstellen. Hierbij geldt dat er een vast menu gekozen wordt voor het gehele gezelschap, zodat iedereen kan genieten van dezelfde culinaire ervaring.

Perfecte locatie voor elke gelegenheid

Restaurant SUYD bij Van der Valk Hotel Lelystad is de perfecte plek om volledig te ontspannen en te genieten van een heerlijke lunch of diner. Of het nu gaat om een intiem diner of een grootschalige bijeenkomst, wij zorgen ervoor dat uw evenement een groot succes wordt. Onze professionele service en aandacht voor elk detail zorgen ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw tijd met uw gezelschap.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement bij Restaurant SUYD? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw reservering te bevestigen. Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen bij Van der Valk Hotel Lelystad en u te laten genieten van ons uitgebreide buffet of à la carte menu.

Maak van uw volgende maaltijd of evenement een speciale gelegenheid bij Restaurant SUYD, waar luxe, comfort en culinaire verwennerij samenkomen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en uw specifieke wensen te bespreken. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen!

Mogelijkheden bespreken

Uw evenement groter vieren

The Base is dé perfecte locatie voor uw volgende (bedrijfs)feest! Deze unieke plek bevindt zich in onze kelder en heeft een eigen ingang met een prachtige patio. De zaal is voorzien van fantastische LED-verlichting en biedt zo een onvergetelijke lichtervaring, waardoor de sfeer niet meer stuk kan! Laat u verrassen door de mogelijkheden die The Base te bieden heeft en geniet samen met uw collega's of vrienden van een bijzonder feest op een unieke locatie.

The Base