Kerstborrel of nieuwjaarsreceptie bij Hotel Lelystad

De decembermaand komt in zicht en dat betekent maar één ding: het einde van het jaar is in zicht. En hoe kunt u dat beter vieren dan met een geslaagde kerst- of nieuwjaarsborrel bij Van der Valk Hotel Lelystad? Met een glas bubbels luid u samen met uw collega’s het nieuwe jaar in. De prosecco, wijn en het bier staan al koud om een toost uit te kunnen brengen op het nieuwe jaar en terug te blikken op de successen van het afgelopen jaar. Bij Van der Valk Hotel Lelystad bent u verzekerd van een unieke locatie voor een feestelijke kerst- of nieuwjaarsborrel.

Unieke kerstborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren?

Bij Van der Valk Hotel Lelystad sluit u het jaar feestelijk af of proost u op het nieuwe jaar met een sprankelende nieuwjaarsborrel. Of u nu uitpakt met een feestelijke kerstborrel voor het hele bedrijf of kiest voor een besloten nieuwjaarsborrel, door onze verschillende sfeervolle zalen zit er altijd wel een geschikte locatie voor u bij. Natuurlijk is het ook mogelijk om de zalen in kerstsferen aan te laten kleden, geheel naar wens.

Lekker borrelen of een compleet diner

De feestdagen zijn natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en drinken. Beginnen met een glas bubbels? Oliebollen en chocolademelk bij de nieuwjaarsreceptie? Heerlijke amuses met bijpassende bubbels of wijnen? Of een compleet buffet als knallende afsluiter van weer een geslaagd jaar? Bij Van der Valk Hotel Lelystad is alles mogelijk. Onder leiding van een ervaren chef-kok staan ook tijdens uw kerstborrel of nieuwjaarsrecepties de lekkerste hapjes op tafel.

Onze kerst- en nieuwjaar arrangementen

Breng de warmte en gezelligheid van Kerstmis naar uw bedrijfs- of familiebijeenkomst met onze complete kerst- en nieuwjaar pakketten. Met een vaste bar, een gezellig podium, een unieke lichtshow, een goede geluidsinstallatie, sfeervolle versiering en een (mid)dag zaalhuur sluit u het jaar af in stijl. Met de verschillende pakketten zit er altijd wel een geschikt pakket bij, aansluitend aan uw wensen en budget.

Kerstfeest

Voor alle kerstfeestpakketten geldt een minimale afname van 70 personen.

  Brons
€75,00 p.p.
Ziver
€85,00 p.p.
Goud
€100,00 p.p.
Basis* x x x
Ontvangst met glühwein en gebrande nootjes inclusief kerstkraam bij de patio x x x
Onbeperkt tapbier, huiswijn en frisdranken gedurende 4 uur x x x
2x warme hapjes x x x
2x koude hapjes x x x
Feestelijke warme snack x x x
Afsluiting met kerstbonbons 2 per persoon x x x
Chef's Christmas hand bite   x x
DJ   x x
Kersversiering uitgebreid     x
Gepersonaliseerde items tijdens het feest     x
Rode loper bij privé ingang     x

* Inclusief vaste bar, podium, unieke lichtshow, geluidsinstallatie, basis kerstversiering, privé ingang, heathers bij patio en zaalhuur.

Nieuwjaarsborrel

Voor onderstaande pakketten geldt een minimale afname van 70 personen.

  Zilver
€65,00 p.p.
Goud
€75,00 p.p.
Basis* x x
Ontvangst met champagne x x
Oliebollen en chocolademelk bij ontvangst of afsluiting x x
Kraam bij privé terras x x
Onbeperkt tapbier, huiswijn en frisdranken gedurende 3 uur x x
2x warme hapjes x x
2x koude hapjes x x
Gepersonaliseerde mini donuts to go x x
Warme kop soep   x
Nieuwjaarsversiering uitgebreid   x

* Inclusief vaste bar, podium, unieke lichtshow, geluidsinstallatie, basis nieuwjaarsversiering, privé ingang, heathers bij patio en zaalhuur.

Vier de feestdagen bij Van der Valk Hotel Lelystad

Het jaar eindigen met een knaller? Maak van jullie jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsreceptie een avond om nooit te vergeten. Bij Van der Valk Hotel Lelystad nemen wij alle zorgen uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Bent u nieuwsgierig geworden? Laat u dan inspireren en adviseren tijdens een rondleiding door het hotel en neem contact met ons op via: sales@lelystad.valk.com.

Vier de feestdagen bij van der Valk Hotel Lelystad!

Blader door onze brochure