Beurzen & Feesten

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw feest of receptie? Van der Valk Hotel Lelystad biedt een scala aan mogelijkheden voor evenementen vanaf 40 personen. Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van uw speciale gelegenheid en bieden diverse arrangementen met heerlijke hapjes en drankjes. Als u liever een eigen assortiment wilt samenstellen, staan onze experts klaar om u te helpen.

Faciliteiten op maat

Ons ervaren team begrijpt dat elk evenement uniek is. Daarom bieden wij een scala aan faciliteiten die aan al uw wensen voldoen. Of u nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalige festiviteit plant, wij hebben de ruimte en expertise om uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Professionele service

Laat de organisatie aan ons over, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw speciale dag. Ons professionele team staat klaar om uw evenement te plannen en te coördineren, vanaf het eerste gesprek tot het moment dat de laatste gast vertrekt. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en aandacht voor elk detail, waardoor uw evenement vlekkeloos verloopt.

Geniet zonder zorgen

Met onze uitgebreide faciliteiten en hoogwaardige service kunt u vol vertrouwen uw speciale moment vieren bij Van der Valk Hotel Lelystad. Laat ons uw verwachtingen overtreffen terwijl u ontspant en geniet van het gezelschap van uw dierbaren. Bij ons hoeft u alleen maar te genieten!

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om van uw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring te maken. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Van der Valk Hotel Lelystad.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor Van der Valk Hotel Lelystad en maak van uw feest of receptie een onvergetelijke ervaring. Onze professionele service, op maat gemaakte faciliteiten en diverse arrangementen zorgen ervoor dat uw evenement een groot succes wordt. Neem vandaag nog contact op om uw reservering te maken of meer informatie te krijgen over onze zalen en arrangementen.

Vraag een offerte aan

Populaire Zalen voor Uw Evenement

Neem een kijkje in onze meest geboekte zalen voor een beurs of feest:

Meest gekozen locatie

Skybar BarBoa

Skybar BarBoa is een populaire beurs- en feestlocatie. Met een 360 graden uitzicht over Lelystad is deze luxueuze skybar niet voor niets een van de meest gekozen beurs- en feestlocaties. De skybar is luxueus ingericht en heeft een moderne uitstraling, wat bijdraagt aan de gezellige avond die u zult ervaren met uw wijntje, cocktail of frisdrank.

Meest gekozen locatie

The Base

In de kelder van het hotel bevindt zich The Base, de ideale beurs- en feestlocatie van Van der Valk Hotel Lelystad. De zaal is voorzien van fantastische LED-verlichting en biedt zo een onvergetelijke lichtervaring, waardoor de sfeer niet meer stuk kan! Laat u verrassen door de mogelijkheden die The Base te bieden heeft en geniet samen met uw collega's of vrienden van een bijzonder feest op een unieke locatie.