Aviodrome

 

Van der Valk Hotel Lelystad ligt aan de rand van het centrum van een van de nieuwste steden van Nederland. Lelystad heeft enorm veel te bieden voor jong en oud. Laat u inspireren door de musea in de omgeving van Lelystad en maak uw verblijf onvergetelijk!

Een van de bekendste is Luchtvaartmuseum Aviodrome, het grootste Nederlandse museum voor lucht en ruimtevaart. In dit museum ontdekt u een wereld vol avontuurlijke vliegtuig- en ruimtevaartacties. Het museum biedt gratis rondleidingen, een 4D-film en nog veel meer uitdagende activiteiten.

Luchtvaartmuseum Aviodrome is super makkelijk te bereiken vanaf Van der Valk hotel Lelystad. U bent er met slechts 5 minuten rijden en 11 minuten fietsen. Heerlijk fietsen tijdens uw verblijf bij Van der Valk Lelystad is nog nooit zo leuk geweest! Huur een van onze luxe fietsen en fiets samen met het hele gezin naar Aviodrome!

Ontspan na een avontuurlijk dagje Aviodrome in onze Family Suite! Deze kamer is door de ruime opzet uitstekend geschikt voor een verblijf met kinderen. De badkamer beschikt over een dubbele regendouche en een XL bubbelbad. De kids hebben binnen de hotelkamer een aparte thema kamer, voorzien van een stapelbed met televisie, sterrenhemel en glijbaan. Kortom, genoeg ruimte om met het gehele gezin te genieten.

Vlieg na een spannend dagje Aviodrome in ons zwembad met het hele gezin! Van der Valk Hotel Lelystad is voorzien van een verwarmd zwembad voor urenlang waterplezier. Terwijl de kinderen met één van de ouders spetteren in het water geniet de ander van onze heerlijke sauna, sneeuwdouche of magnesiumbaden.

Ook kunt u terecht in onze Weleda City Spa! In deze duurzame salon worden in een rustgevende omgeving massages en gezichtsbehandelingen gegeven met 100% natuurlijke Weleda-producten. Onze behandelingen bouwen stres af en brengen u weer in balans. Na een behandeling voelt u zich als herboren.

Naast een leuke speeltuin en kinderhoek heeft ons restaurant een speciaal kindermenu vol lekkere snacks en heerlijke toetjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon lekker 3-gangen mee te eten!

Tijdens het eten krijgen de kinderen een speciale Timo Toekan kleurplaat en kleurtjes en kunnen ze meedoen met de Timo Toekan kleurwedstrijd! Tegen inlevering van de ingekleurde tekening krijgen de kinderen een leuk cadeautje. Ook maken ze kans op toffe prijzen. Hoe leuk is dat?!

Kortom, een gezellig dagje Aviodrome gecombineerd met een overnachting bij Van der Valk hotel Lelystad is een dag om nooit meer te vergeten!