VIER DE ZOMERVAKANTIE BIJ VAN DER VALK Lelystad

Zomer in Lelystad

VOOR EEN COMPLETE ZOMERVAKANTIE

Hoog Zomer Arrangement

Boek nu het Hoog Zomer Arrangement bij Hotel Lelystad, dichtbij Nationaal Park Nieuw Land en Aviodrome. Geniet van het strand, 3-gangen diner, uitgebreid ontbijtbuffet en meer. Kom deze zomer avontuur beleven bij Van der Valk Lelystad.

Mini vakantie in eigen land

4=3 arrangement

Geniet van uw vakantie in de welbekende polder! Boek 4 nachten voor de prijs van 3 inclusief ontbijt. Verblijf in een stijlvol hotel in een mooie omgeving. Mis deze 4=3 aanbieding niet!

Ontdek de prachtige natuur van Lelystad met ons zomerse Fiets- en wandelarrangement. Geniet van comfortabele overnachtingen en heerlijke gerechten. Boek nu en beleef een onvergetelijke zomer vol beweging en recreatie.

Tips voor de zomervakantie in Lelystad

De zomer staat voor de deur en het is tijd om te genieten! Bereid je voor op een onvergetelijke zomervakantie. Hier zijn enkele tips om je vakantie nog leuker, ontspannender en avontuurlijker te maken. 

Ontdek het Belevenissenbos Lelystad, het grootste speelbos van Nederland, tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Lelystad. Een avontuurlijk dagje weg met het gezin!

Breng een bezoek aan

Walibi Holland

Beleef een te gekke dag bij Walibi Holland in Biddinghuizen, het spectaculairste attractiepark van Nederland. Combineer het met een overnachting bij Van der Valk Lelystad voor het perfecte weekendje weg met het hele gezin.

Ontdek de omgeving

Fietsen of wandelen

Ontdek de prachtige omgeving van Van der Valk Hotel Lelystad. Spot vliegtuigen bij Lelystad Airport en Aviodrome, verken Natuurpark Lelystad, Nationaal Park Nieuwland en de Oostvaardersplassen. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers en vogelspotters.