Vergaderen bij Van der Valk Hotel Lelystad

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in Flevoland? Van der Valk Hotel Lelystad biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het huren van een vergaderzaal of vergaderruimte. Of u nu een kleine zaal wilt huren voor een intieme bijeenkomst of een grote vergaderzaal voor een conferentie, bij Van der Valk Lelystad vindt u de perfecte ruimte die aan al uw wensen voldoet. In dit artikel laten we u kennismaken met de verschillende opties voor zaalverhuur bij Van der Valk Hotel Lelystad en de voordelen van vergaderen in deze centraal gelegen locatie in Flevoland.

Bekijk hier het zalenoverzicht

Vergaderzaal Hotel Lelystad

Van der Valk Hotel Lelystad is dé ideale plek voor het huren van een vergaderruimte in Flevoland. Dankzij de centrale ligging aan de A6, tussen Emmeloord en Amsterdam, is het hotel gemakkelijk bereikbaar. Het hotel beschikt over ruime parkeergelegenheid en laadpunten voor elektrische auto’s. Als u met het openbaar vervoer komt, bent u slechts 8 minuten lopen verwijderd van het hotel. Kortom, Van der Valk Hotel Lelystad is een ideale vergaderlocatie in Flevoland.

Vergaderruimte bij Van der Valk Hotel Lelystad

Bent u op zoek naar een vergaderruimte in de buurt van Lelystad? Dan is Van der Valk Hotel Lelystad een ideale locatie voor een perfect verzorgde vergadering. Met 11 multifunctionele vergaderzalen heeft u een ruime keuze tussen zaalopstellingen. Deze moderne zalen beschikken over de nieuwste apparatuur. De capaciteit kan variëren tussen de 2 tot 400 mensen. Tevens is Van der Valk Hotel Lelystad ook mogelijk om een meerdaags congres te organiseren. Dit is ideaal voor buitenlandse gasten of wanneer u wenst direct op locatie te zijn. U kunt de dag goed starten met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en na een dag werken kunt u welverdiend gebruik maken van onze wellnessfaciliteiten. Tot slot kunt u genieten van een heerlijk diner. 

Vergaderarrangementen

Bij Van der Valk Hotel Lelystad bieden wij diverse vergaderarrangementen aan die volledig kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze arrangementen omvatten alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst, van comfortabele vergaderruimtes en moderne audiovisuele apparatuur tot uitgebreide cateringopties. U kunt kiezen uit verschillende pakketten, variërend van een halve dag tot een volledig meerdaags congres. Elk arrangement is inclusief onbeperkt koffie en thee, verfrissende snacks, een heerlijke lunch of diner, en toegang tot onze wellnessfaciliteiten. Met onze vergaderarrangementen bent u verzekerd van een professioneel georganiseerde vergadering in een inspirerende omgeving, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw zakelijke doelstellingen.

Bekijk onze vergaderarrangementen

Kosten Zaal Huren bij Van der Valk Hotel Lelystad

De kosten voor het huren van een vergaderzaal bij Van der Valk Hotel Lelystad variëren afhankelijk van de grootte van de zaal, de duur van de huur en de gewenste extra's zoals catering en technische ondersteuning. Wij bieden transparante en competitieve prijzen en zorgen ervoor dat u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Neem contact op met ons reserveringsteam voor een gedetailleerde prijsopgave.

Reserveren en Meer Informatie

Wilt u een vergaderzaal huren bij Van der Valk Hotel Lelystad of heeft u vragen over onze vergaderfaciliteiten? Neem dan contact op met ons vriendelijke en behulpzame team. Wij staan klaar om u te adviseren en uw reservering te bevestigen. Van der Valk Hotel Lelystad is dé vergaderlocatie in Flevoland waar professionaliteit, comfort en gastvrijheid samenkomen.

Vraag een offerte aan