Wellness

Van der Valk Hotel Lelystad biedt u verschillende middelen om even helemaal te kunnen ontspannen. Entree tot de wellness is bij de alle kamertypen inbegrepen. Als hotelgastheeft u toegang tot de wellness nadat u bent ingecheckt. 

Zwembad

De wellnessruimte is voorzien van een zwembad, waar u heerlijk kunt recreëren. Kinderen zijn uiteraard ook welkom, maar we vragen u om (jonge) kinderen niet zonder toezicht in het zwembad te laten zwemmen.

Dagelijks geopend 06:00 - 22:00 uur

Dagpas wellness:

  • 30 minuten floaten inclusief een dagpas voor de wellness, badjas en slippers voor €53,50
  • 60 minuten floaten inclusief een dagpas voor de wellness, badjas en slippers voor €63,50

De dagpas voor de wellness houdt in toegang tot het zwembad, sauna, stoomcabine, sneeuwdouche en de ontspanningsruimte. Toegang zal alleen verleend worden welke ook gebruik maakt van de floatsessie en mogen geen extra personen meenemen. Reserveer een floatingsessie bij Van der Valk Hotel Lelystad via onderstaande button:

Reserveer hier

Sauna

Ook is de wellnessruimte voorzien van een sauna. De warmte van de sauna helpt u uw natuurlijke weerstand te verhogen en uw spieren te laten ontspannen.

Sneeuwdouche 

Na het gebruik van de sauna kunt u afkoelen in onze met led verlichte sneeuwdouche. In deze sneeuwdouche stapelen huidvriendelijke ijsvlokken zich op en vormen het ideale ingrediënt als u niet te abrupt wilt afkoelen. Een zeer rustgevend en kalmerend effect in de wellness.

Magnesiumbaden

Naast het recreatiezwembad, heeft Hotel Lelystad ook magnesiumbaden. Baden in een dergelijk bad helpt het magnesiumgehalte van het lichaam te verhogen. Voor slechts €49,50 kunt u 60 minuten genieten van een floatingsessie. De magnesiumbaden zijn ook beschikbaar voor gasten van buitenaf. Om te zorgen dat we een bad voor u beschikbaar hebben vragen we u een reservering te plaatsen.

  • 30 minuten floaten voor €39,50
  • 60 minuten floaten voor €49,50

Reserveer hier uw floatsessie

Wilt u komen floaten i.c.m. een dagpas voor de wellness, dan kunt u die hier reserveren.

  • 30 minuten floaten inclusief een dagpas voor de wellness, badjas en slippers voor €53,50
  • 60 minuten floaten inclusief een dagpas voor de wellness, badjas en slippers voor €63,50

Weleda City Spa

De magnesiumbaden bevinden zich in de Weleda City Spa. Een heerlijke spa waar u terecht kunt voor diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Ook gasten van buitenaf kunnen een ultiem ontspannen moment beleven in de Weleda City Spa. 

Kleedruimtes

Het dragen van zwemkleding is verplicht in het gehele complex. De wellness is voorzien van kleedruimtes. U kunt zelf kiezen of u vooraf wilt omkleden of liever bij de wellnessruimte zelf.

Openingstijden

De wellness is dagelijks geopend van 06:00 - 21:00 uur.