Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Lelystad

Droom lekker weg

Slapen

Heerlijk genieten met het hele gezin! Onze Family Suites zijn in vier verschillende thema's en zijn door de ruime opzet uitstekend geschikt voor een verblijf met kinderen. De badkamer beschikt over een dubbele regendouche en een XL bubbelbad. De kids hebben binnen de hotelkamer een aparte thema kamer, voorzien van een stapelbed met televisie, sterrenhemel en glijbaan. Kortom, genoeg ruimte om met het gehele gezin te vertoeven.

Dineren met kids

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je verblijf in Van der Valk Hotel Lelystad met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Verschillende kinderactiviteiten

Plezier

Bij Van der Valk Hotel Lelystad doen we er alles aan om het ook onze jongste gasten naar hun zin te maken! In het hotel is genoeg te doen voor kinderen. Zo kunnen de kids zich uitleven in de speciale kinderhoek van ons restaurant of de speeltuin naast het buitenterras. In het restaurant is de spannende Timo Toekan kleurplaatwedstrijd een favoriet. Maar ook in de omgeving van Hotel Lelystad is voor kinderen van alle leeftijden genoeg te beleven.