BABYSHOWER IN LELYSTAD

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een babyshower in Lelystad? Bij Van der Valk Hotel Lelystad kunt u gezellig genieten met al uw vriendinnen en familie van een onvergetelijke ochtend of middag. Organiseer uw babyshower bij ons en laat de aanstaande moeder stralen terwijl u onbezorgd geniet.

Feestelijke High Tea - Babyshower Arrangement 

Kies voor ons 2-uurs arrangement met een feestelijke high tea:

  • Onbeperkt koffie en thee
  • Etagères gevuld met lekkernijen zoals zoetigheden, scones met diverse smeersels, tomatensoep en hartigheden.

Vraag babyshower aan!

Unieke babyshower decoraties

Maak de babyshower nog specialer met onze decoratieservice. Voor slechts €7,50 per persoon decoreren wij de zaal met luxe slingers, ballonnen en bloemen. Voeg een glas bubbels toe voor €6,50 per persoon en maak het feest compleet. Geef dit aan bij uw reservering. Onze decoraties zorgen voor een feestelijke sfeer die perfect past bij de viering van een nieuwe aanstaande moeder.

Maatwerk en persoonlijke service

Wij begrijpen dat iedere babyshower uniek is. Daarom bieden wij maatwerk en persoonlijke service om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu een themafeest wilt of speciale verzoeken heeft, ons team staat klaar om uw babyshower tot in de puntjes te verzorgen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is.

Dieetwensen en Allergieën

Heeft u gasten met speciale dieetwensen of allergieën? Geen probleem! Laat ons dit uiterlijk 1 werkdag voor aanvang weten, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat iedereen kan genieten van de high tea zonder zorgen.