VIER DE HERFSTVAKANTIE BIJ VAN DER VALK Lelystad

Herfst in Lelystad

Voor een complete herfstvakantie!

Heerlijke Herfst Arrangement

Dikke truien, warmere kleren, bladeren die van de bomen vallen en de dagen die weer korter worden? Dat is het teken, de herfst is weer in het land. Een perfecte reden om het Heerlijke Herfst Arrangement te boeken bij Van der Valk Hotel Lelystad! Dit arrangement omvat een totaalpakket inclusief overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet en een 3-gangen diner geserveerd in het restaurant. Wij wensen u een heerlijke herfst toe! 

Heerlijk ontspannen

Wellness Arrangement

Bent u toe aan een paar dagen ontspanning? Kies dan voor het Wellness Arrangement van Van der Valk Hotel Lelystad en kom volledig tot rust. Kom tot rust in de sauna, ontspan in ons overdekte binnenzwembad, kies voor dertig minuten floaten in onze gloednieuwe magnesiumbaden en strijk neer in de Weleda city spa voor een heerlijke massage.

Shoppen kunt u het beste combineren met een overnachting bij Van der Valk Hotel Lelystad. In Lelystad bevindt zich Batavia Stad Fashion Outlet: is één van de grootste fashion outlets in Europa. Geniet daarom van ons Batavia Stad shop arrangement bestaande uit twee overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijt en een 3-gangen diner voor 2 personen.