Een warme Kerst

Beleef de magie van Kerst samen met vrienden en familie bij Van der Valk Hotel Lelystad met onze feestelijke arrangementen en maak er een overgetelijke tijd van.

Kerst in stijl

Kerstarrangement

Een warm onthaal met een glas bubbles, culinaire hoogstandjes en de gezelligheid van het Kerst seizoen wachten op jou. Laat je verwennen met heerlijke gerechten, overnacht in één van onze comfortabele kamers en ontwaak met een uitgebreid kerstontbijt. Kerst vieren doen we samen bij Van der Valk Lelystad. Reserveer nu en beleef de kerst zoals het bedoeld is!

24, 25 & 26 december

Kerstbrunch

Geniet van een heerlijke Kerstbrunch op 24,25 & 26 december samen met de gehele familie. Wij serveren een uitgebreid aanbod aan lekkers met onder andere luxe broodjes, broodbeleg en warme gerechten. Daarnaast wordt u ontvangen met een heerlijke glas prosecco om de brunch feestelijk te beginnen.

24, 25 en 26 december

Kerst dinerbuffet

Tijdens de Kerstdagen heten wij u van harte welkom bij ons speciale dinerbuffet. Verwen uzelf met een overvloed aan smaken van verschillende luxe warme- en koude gerechten en een verzorgde selectie dranken, inclusief een ontvangst met een glas bubbels. Reserveer uw tafel en laten we samen de magie van de feestdagen proeven!

25 & 26 december

3-gangen Kerstlunch

Geniet van een een hartverwarmende culinaire reis in drie gangen om samen te genieten van liefdevol bereide gerechten in magische kerstsferen bij Van der Valk Hotel Lelystad. 

24 & 26 december

4-gangen Kerstdiner

Kerst draait om samenkomen, herinneringen creëren en genieten van het moment. Bij Van Der Valk Hotel Lelystad hebben we deze traditie geëerd en een speciaal culinair avontuur samengesteld waarmee je deze feestdagen een gouden randje geeft. Wacht niet te lang en boek ons heerlijke 4-gangendiner.