SPECIAAL VOOR DE BESTE VADERS!

Het is weer (bijna) Vaderdag! De ideale gelegenheid om uw vader eens extra in het zonnetje te zetten en te bedanken. En wat is er leuker dan uw vader te verrassen met een leuke activiteit? Bij Van der Valk Hotel Lelystad dragen we daar maar al te graag aan bij. Daarom hebben we verschillende cadeautips voor u op een rijtje gezet:

Gezellig borrelen op het terras

Met Vaderdag in aantocht, is er geen betere manier om uw vader te verwennen dan met een gezellige borrel op het terras van Van der Valk Lelystad. Als uw vader een liefhebber is van speciale drankjes, zal hij zeker verrast worden door de keuzemogelijkheden. Om de borrel compleet te maken, zijn er verschillende hapjes beschikbaar. De perfecte gelegenheid om herinneringen op te halen en te genieten van elkaars gezelschap.

Reserveer hier uw tafel

Culinair lunchen of dineren bij Restaurant SUYD

Uw vader verrassen met een heerlijke lunch of een uitgebreid diner is natuurlijk altijd een goed idee! In ons à la carte restaurant kunnen jullie terecht voor moderne vis-, vlees- of vegetarische gerechten of voor heerlijke Valk Klassiekers. Strijk neer op de comfortabele stoelen of banken en geniet van een heerlijke lunch of diner in ons moderne, sfeervolle restaurant.

Reserveer hier uw tafel

Luxe overnachten bij Hotel Lelystad

Uw vader dit jaar extra in het zonnetje zetten? Verras uw vader dan met een overnachting in één van onze luxe kamers of suites en trakteer hem op een verblijf waar niets ontbreekt. Daag elkaar uit met in de hotelgym met een Personal Trainingssessie, neem een duik in het zwembad, drink een biertje in de skybar en geniet van een culinaire lunch of diner. Samen maken jullie er een overnachting van om nooit meer te vergeten, het ideale cadeau!

Reserveer uw verblijf