Pasen bij Van der Valk Hotel Lelystad

Vier Pasen bij Hotel Lelystad

Vier Pasen samen met familie en vrienden bij Van der Valk Hotel Lelystad. Van een heerlijke Paasbrunch tot een uitgebreid Paas High Tea en gezellige activiteiten voor het hele gezin. Onze gastvrijheid staat garant voor een onvergetelijke Paas ervaring. Beleef de magie van het voorjaar en creëer kostbare herinneringen met ons tijdens deze bijzondere tijd van het jaar.

Ook is er aan de kleine Valken gedacht. Er zal een aparte kinderruimte worden gecreëerd waar onze kleinste gasten de mogelijkheid hebben om zich fantastisch te vermaken. 

Zien wij je gezellig met Pasen?

Zondag 31 maart & maandag 1 april

Paasbrunch

Op 31 maart en 1 april bent u van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse vrolijke paasbrunch bij Van der Valk Hotel Lelystad.

Tijden: 11:00 / 11:30 / 12:00 uur

Tarieven:
Volwassenen €49,50
Kinderen (3 t/m 11 jaar): €24,75
Kinderen (t/m 2 jaar): gratis

Zondag 31 maart & maandag 1 april

Paas High Tea

Geniet van een feestelijke Paasmiddag met een heerlijke selectie aan hartige en zoete lekkernijen, inclusief versgebakken scones en ambachtelijke jam. Een deel van ons restaurant zullen wij omtoveren tot High Tea Room in een vrolijk Paasjasje. Ontdek een scala aan theeën en laat u verwennen in een sfeervolle ambiance. Reserveer nu voor een onvergetelijke Paasviering met onze Paas High Tea!

1e Paasdag is de Paas High Tea volgeboekt.