Zet je moeder in het zonnetje bij Van der Valk Hotel Lelystad

Het is weer (bijna) Moederdag! De ideale gelegenheid om uw moeder eens extra in het zonnetje te zetten en te bedanken. En wat is er leuker dan uw moeder te verrassen met een leuke activiteit? Bij Van der Valk Hotel Lelystad dragen we daar maar al te graag aan bij. Daarom hebben we verschillende cadeautips voor u op een rijtje gezet:

Moederdagbrunch

Een brunch is altijd een goed idee. Speciaal voor Moederdag organiseren wij een heerlijke brunch. Het uitgebreide buffet bevat:

  • Diverse eiergerechten, warme en koude gerechten, salades, broodsoorten, fruitsoorten en nog veel meer;
  • Koffie, thee en verse sappen;
  • Een feestelijk desserbuffet die de brunch compleet maakt;
  • Een warm welkom met een glas bubbels.

Natuurlijk is er ook aan onze jongste toekans gedacht. Er zal een aparte kinderruimte worden gecreëerd en buiten staat er een springkussen klaar! Zo kunnen zij zich, na het eten van diverse lekkernijen, uitgebreid vermaken onder toezicht terwijl u (na)geniet van de brunch.

Om alle moeders extra te verwennen krijgt iedereen bij binnenkomst een heerlijk welkomstdrankje en gaan de moeders weg met een leuke attentie.

Kosten

Volwassenen vanaf 12 jaar €44,50
Kinderen 3 t/m 11 jaar €22,25
Kinderen tot 3 jaar Gratis

Inlooptijden
Tijdens de brunch hanteren we verschillende inlooptijden zodat er genoeg ruimte aan het buffet over is.

Inloopmogelijkheden 11:30 uur
  12:00 uur
  12:30 uur
  13:00 uur

Is de Moederdagsbrunch het perfecte cadeau voor uw moeder of oma?

Reserveer de brunch

Culinair lunchen of dineren bij Restaurant SUYD

Uw moeder verrassen met een heerlijke lunch of een uitgebreid diner is natuurlijk altijd een goed idee! In ons à la carte restaurant kunnen jullie terecht voor moderne vis-, vlees- of vegetarische gerechten of voor heerlijke Valk Klassiekers. Strijk neer op de comfortabele stoelen of banken en geniet van een heerlijke lunch of diner in ons moderne, sfeervolle restaurant.

Reserveer hier uw tafel

Luxe overnachten bij Hotel Lelystad

Uw moeder dit jaar extra in het zonnetje zetten? Verras uw moeder dan met een overnachting in één van onze luxe kamers of suites en trakteer haar op een verblijf waar niets ontbreekt. Strijk samen neer in de luxe wellness, reserveer een floatsessie in onze magnesiumbaden of geniet van een culinaire lunch of diner. Samen maken jullie er een overnachting van om nooit meer te vergeten, het ideale cadeau!

Reserveer uw verblijf