Lente bij Van der Valk Hotel Lelystad

Vrolijk voorjaar in Lelystad

Welkom in Lelystad, waar de natuur ontwaakt en het voorjaar haar betoverende intrede doet. Ons hotel is gelegen te midden van de prachtige Flevopolder, een ware oase van frisheid en vernieuwing tijdens dit kleurrijke seizoen. Terwijl de laatste restanten van de winter verdwijnen, begroeten we de lente met open armen.

In de omgeving van ons hotel in Lelystad komt de natuur tot leven, met bloeiende bloemenvelden die een feest van kleuren vormen. De lente brengt een verkwikkende energie met zich mee, perfect voor ontspannende wandelingen of fietstocht langs de groene paden en schilderachtige waterwegen. Vergeet niet te genieten van de bloesems die zich overal laten zien, terwijl vogels hun melodieën in de lucht laten klinken.

Onze accommodatie biedt een warm en comfortabel toevluchtsoord te midden van dit bruisende seizoen. Vanuit uw kamer kunt u de prachtige lentetaferelen bewonderen en de rustgevende sfeer van de natuur in u opnemen. Laat het voorjaar in Lelystad uw verblijf bij ons transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

Wellness en ontspanning

Wellness Arrangement

Bent u toe aan een paar dagen ontspanning? Kies dan voor het Wellness Arrangement van Van der Valk Hotel Lelystad en kom volledig tot rust. Ontspan in ons overdekte binnenzwembad, sauna of kies voor dertig minuten floaten in onze gloednieuwe magnesiumbaden. Strijk neer in de Weleda city spa voor een heerlijke massage met de verfrissende geur van bloemen. Boek hier uw behandeling en verlaat de wellness volledig verfrist.

Bewust worden van de natuur

Duurzaamheid

We bevorderen duurzaamheid met elektrische oplaadpunten en stimuleren milieuvriendelijk reizen. Gasten die minimaal 2 nachten verblijven worden aangemoedigd schoonmaak over te slaan en handdoeken te hergebruiken voor water- en energiebesparing. Onze inspanningen omvatten LED-verlichting, slimme thermostaten en zonnepanelen. Zo maken we uw lente-ervaring nog beter, met respect voor het milieu.

Lente-activiteiten

Ontdek Lelystad

Ontdek de prachtige natuur van Lelystad op een actieve en ontspannen manier. Bij onze receptie liggen diverse fiets- en wandelroutes op je te wachten. Laat onze medewerkers u adviseren voor een sportieve beleving in de natuur. Wij hebben de perfecte tips voor u.

Beleef een hemelse ervaring op de zestiende verdieping van ons hotel, waar de skybar zich bevindt. Trakteer jezelf en je gezelschap op een high tea. Onze chef-koks hebben met liefde een assortiment hartige en zoete lekkernijen samengesteld, ideaal om te delen met vrienden, familie of collega's.

Geniet optimaal van een extra lang weekend met een verblijf bij Van der Valk Hotel Lelystad. Met deze zondag special profiteert u van een extra scherp geprijsd arrangement. Na het inchecken kunt u de omgeving verkennen met een wandeling of fietstocht in de verschillende natuurparken van Lelystad. Of leef u uit met een dag shoppen. Sluit de dag af met een drie-gangendiner is ons restaurant en relaxte avond in ons wellnesscentrum. 

Arrangement

3=2 arrangement

Wilt u een extra lang weekend weg, er even tussenuit? Hotel Lelystad biedt u 3 nachten voor de prijs van 2 aan! Geniet van drie keer een heerlijke overnachting inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Laat deze aanbieding niet schieten en kom genieten van dit mooie 3=2 arrangement. Ga er samen gezellig tussenuit en spendeer dat extra nachtje gratis!