Van der Valk Hotel Lelystad

Opkomende evenementen

19&20 JULI 20:00 - 02:00

Mystic Reunion

The Official Reunion! Its finally happening! 

DJ: DE LA NOISE, MICK ROXX, RISE, PABLO, SHERIF, DANNY, DJECKMAN & RAIMOND S. 

Ticket: 20 euro | alleen vvk

Voorverkoop adres: noteboom, kroonpassage 14

7 september 2024 21:00 - 02:00 UUR

We all love party Hotel Lelystad

Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s 10’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de 80’s, 90’s, 00’s en 10’s. Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van de heerlijke sfeer en de grootste hits moet je het volgende doen. Onderstreep zaterdag 7 september in je agenda, verzamel al je vrienden en kom naar The Base.

22 SEPTEMBER 2024 11:00 TOT 15:00

Open dag trouwlocatie

Heb jij nog geen trouwlocatie op het oog? Kom op zondag 22 september naar de open dag en neem vrijblijvend een kijkje in Van der Valk Hotel Lelystad. Je ontvangt ook nog eens een leuke goodiebag, dus wees er snel bij!

Terug naar de 90's en 00's met Jeroen Citroen!

Beleef de ultieme nostalgie tijdens onze legendarische 90's en 00's quiz! Jeroen Citroen neemt je mee op een reis door de beste muziek, tv-shows en iconische momenten van deze tijdperken. Verzamel je vrienden, test je kennis en geniet van een avond vol plezier en herinneringen.

BINGOGO met Jeroen Citroen!

Klaar voor een avond vol spanning, plezier en geweldige prijzen? Doe mee met BINGOGO, gepresenteerd door de onnavolgbare Jeroen Citroen! Geniet van een gezellige sfeer, mooie prijzen en veel gelach.

21 DECEMBER 2024

TOP 2000 QUIZ

De ultieme Top 2000 Quiz Night! 

Bereid je voor op een avond vol muzikale hoogtepunten en spannende trivia met onze Top 2000 Quiz! Van tijdloze klassiekers tot onvergetelijke hits, test je kennis en vier de beste muziek van alle tijden, gepresenteerd door niemand minder dan Jeroen Citroen!

Iedere vrijdag 17:00 - 00:00 uur

VrijMiBo edition

Luid het weekend in met een hapje en drankje tijdens de gezelligste vrijdagmiddagborrel in BARBOA skybar. Live muziek, panoramisch uitzicht vanaf de 16e etage en heerlijke cocktails. Wat wilt u nog meer? See you friday!

*Pin only en gratis entree

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten

Wilt u op de hoogte blijven van alle aankomende evenementen van Van der Valk hotel Lelystad en onze speciale lokale kortingen?
Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.