Restaurant

Wilt u een hapje eten bij Van der Valk Hotel Lelystad? Dan heeft u de keuze uit twee restaurants: een à la carte restaurant en een live cooking restaurant. Op deze pagina vindt u meer informatie over beide restaurants.

À la carte

In ons à la carte restaurant kunt u 's middags lunchgerechten van onze menukaart bestellen. 's Avonds geniet u van voor-, hoofd- en nagerechten van de kaart. Bij welke maaltijd u ook aanschuift, er is altijd keuze uit vlees-, vis en vegetarische gerechten.

Wanneer de definitieve menukaart bekend is, zullen we deze uiteraard op deze pagina plaatsen. Wilt u geen update missen? Schrijf u onderaan deze pagina dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste bericht als ons menu bekend is.

Live cooking

Ons live cooking restaurant is momenteel niet iedere dag geopend. Wilt u er zeker van zijn dat u kunt deelnemen aan een live cooking diner? Bel dan met onze receptie om een reservering te maken.

Heeft u speciale dieetwensen? Laat dit bij voorkeur vooraf aan het diner aan ons personeel weten. Zo kunnen wij er alles aan doen om voor iedereen een smaakvolle lunch of een smaakvol diner te serveren.

Nodig om uw bericht te kunnen versturen.