Vier de Pasen bij Van der Valk hotel Lelystad

Kom genieten van een heerlijke brunch met Pasen

Breng 1e Paasdag samen met de familie en vrienden door bij Van der Valk Hotel Lelystad en geniet van een heerlijke Paasbrunch! Laat u ontzorgen tijdens de feestdagen en schuif gezellig aan. Het uitgebreide buffet bevat:

  • Diverse eiergerechten (wat is Pasen zonder eieren), warme en koude gerechten, salades, broodsoorten, fruitsoorten en nog veel meer;
  • Koffie, thee en verse sappen;
  • Een feestelijk desserbuffet die de brunch compleet maakt;
  • Een warm welkom met een glas bubbels.

Natuurlijk is er ook aan de kleine Valken gedacht. Er zal een aparte kinderruimte worden gecreëerd waar onze kleinste gasten de mogelijkheid hebben om paaseieren te schilderen, te kleuren en te knutselen. Zo kunnen zij zich, na het eten van diverse lekkernijen, uitgebreid vermaken onder toezicht terwijl u (na)geniet van de brunch.

Ten slotte brengt de lieve Paashaas ook nog een bezoekje aan Hotel Lelystad!

Tijden

Wij serveren onze Paasbrunch op 1e Paasdag (zondag 9 april a.s.) in de zalen op de 1e verdieping van ons hotel. De zalen worden omgetoverd in Paassferen. 

Inloop om 11:00 uur
  11:30 uur
  12:00 uur
  12:30 uur

Prijzen

Volwassenen vanaf 12 jaar  € 44,50
Kinderen 3 – 11 jaar € 22,25
Baby’s gratis

Reserveer hier

 

Een gezellige high tea met Pasen 

Geniet op zondag 9 april 1e Paasdag van elkaars gezelschap met een pot thee en diverse lekkernijen. Zoet en hartig komen samen op een mooi opgedekte etagère. De high tea wordt geserveerd in het restaurant. 

Tijden

Inloop om het kwartier tussen 11:30 uur en
  14:00 uur

Prijzen

Volwassenen vanaf 12 jaar  € 32,50
Kinderen 3 – 11 jaar € 16,25
Baby’s gratis

Reserveer hier

 

Dineren tijdens Pasen

Het is tijdens de Paasdagen, naast de brunch en high tea, ook mogelijk om à la carte te dineren in ons restaurant. Hier geldt het reguliere menu van restaurant SUYD zoals u van ons gewend bent. 

Reserveer hier